Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/vhosts/springsnow.nl/httpdocs/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 0 Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /var/www/vhosts/springsnow.nl/httpdocs/wp-content/themes/kingsize/lib/menu-walker.php on line 0 Samen Met « Springsnow

Samen Met

Springsnow is een initiatief van Tijdmakers Saskia Hoogendoorn & Lieuwe Martijn Wijnands en wordt sinds 2012 jaarlijks van 21 april – 21 mei georganiseerd. Samen met een mooie variëteit aan partners vertellen we het verhaal van de iep en vieren we de magie van de lentesneeuw. Elke organisatie doet dit vanuit eigen perspectief, kennis & kunde.

 • Gemeente Amsterdam

  Springsnow krijgt sinds de start van deze viering veel support van Hans Kaljee, hoofdstedelijk bomenconsulent van de Gemeente Amsterdam. Met zijn expertise en liefde voor de iep heeft hij zeer waardevolle bijdragen geleverd aan de inhoud van Springsnow. In 2019 hebben we samen met de Gemeente Amsterdam het project Schoolpleiniepen ontwikkeld. Hiermee brengen we het verhaal van de iep naar alle basisscholen van Amsterdam.

 • IFF

  IFF zorgde voor analyse van het hout, blad en de bloesem en zaadjes van de iep. Op basis daarvan is Eau d’Amsterdam, Scent of the Elm Trees ontwikkeld. Dit parfum is gecreëerd ter support van Springsnow: met de opbrengst worden activiteiten van Springsnow mogelijk gemaakt.

 • Stichting Springsnow in Amsterdam

  Stichting Springsnow in Amsterdam heeft ten doel de betrokkenheid bij maatschappelijke onderwerpen in de samenleving te creëren en/of te versterken en de waarde van de lente en de natuur in de stad in het algemeen en die van de iepen en de jaarlijkse lentesneeuw in Amsterdam in het bijzonder onder de aandacht te brengen. We doen dit met culturele, kunstzinnige & verbindende activiteiten.

  Het bestuur bestaat uit Amsterdammers met hart voor natuur en cultuur in de stad: voorzitter: Gus Maussen – Founder van Arttown.me, secretaris: Josephine Moons – Creatief ondernemer (www.fullmoonwalk.nl) en penningmeester: Meeke Beumer – producent van podiumkunsten.